مشاوره حقوقی رایگان - استرداد امانت (خودرو)

با سلام . اینجانب به تاریخ 1400/8/15 جهت فروش خودرو شخصی اقدام به سپردن آن به نمایشگاه نموده و از نمایشگاه دار رسید امانت دریافت کردم و به من گفته شد که به محض پیدا کردن مشتری و جهت تنظیم اسناد و معامله به من تماس گرفته می شود. اینجانب بعد از چند روز مراجعه کرده متوجه شدم خودرو در نمایشگاه نیست بعد از پیگیری از نمایشگاه دار به من گفت که ماشین فروخته شده . به ایشان گفتم چطور فروختی در حالی که خریدار من ندیدم و هیچ امضا و مدرکی از ماشین پیش شما نیست؟ و گفتم که قرار بر این بوده که من و خریدار روبرو شویم و معامله کنیم. به من گفت قول نامه مینویسیم به نام من و چک میدم . من قبول نکردم و از نمایشگاه دار خواستم یا معامله بصورت نقدی یا خودرو خودم را پس می گیرم . متاسفانه ایشان نه شماره تلفنی از کسی که خودرو را به ایشان سپرده می دهد و نه پول خودرو و نه خودرو را و به هر عنوان سعی در دادن چک به من داره که قبول نکردم. به دفتر صنف مراجعه کردم گفتند طرف کلاهبرداره الان نزدیک 10 روز هست که درگیر این موضوع هستم . لطفا راهنمایی بفرمایید . باتشکر از اساتید محترم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چنین معامله ای ایراد دارد. اگر بنگاه خیانت در امانت کرده شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اول به موجب اظهارنامه تقاضای استرداد ماشین را بکنید و بعد شکایت خیانت در امانت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

چنین معامله ای ایراد دارد. اگر بنگاه خیانت در امانت کرده شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
واجد ایراد می باشد