مشاوره حقوقی رایگان - استرداد خودرو امانت

با سلام من در قرعه کشی ایرانخودرو برنده شدم ولی چون پولی در دست نداشتم مجبور شدم از داییم کمک بگیرم ک پول ماشین رو بریزه ودر آخر سودی بهش بدم متاسفانه اخرکار ماشین رو بعد از تحویل به ایشان که سند بیاد و بفروشیم هرکی پول خودش رو برداره آقا برده ماشین رو قایم کرده من رفتم ازش شکایت کردم استرداد مال امانی او هم درخواست تقابل تنظیم سند رسمی کرد که قاضی به او رای داده احساس کردم با قاضی دست به یکی بودن سند و مدارک هم به نام من هست ممنون میشم راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید