مشاوره حقوقی رایگان - خودرو خود را برای تعمیر و ... به امانت به پسر برادرم دادم و یک وکالت کاری تنظیم کردیم.

خودرو خود را بخاطر بیماری برای تعمیر و یک سری از کارها به پسر برادرم دادم و یک وکالت کاری هم برای تسریع کار براش زدم بعد از مدتی که تقاضای استرداد کردم جواب نمی‌دهد و می‌خواهم توقیف کنم اگر ممکنه راهنماییم کنید ممنونم

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

ابتدا اظهارنامه و بعد خیانت در امانت