مشاوره حقوقی رایگان - درخواست دیرکرد

با سلام. سال 1390 آپارتمانی را پیش خرید نموده و قرار بر تنظیم سند در سال 93 بوده است به دلیل اینکه در آن تاریخ آپارتمان مورد نظر حتی آماده تحویل هم نبوده و شش ماه بعد آپارتمان را تحویل داده اند ما به دفترخانه برای درخواست سند نرفتیم و عدم حضوری در آن سال نگرفتیم اما در سال 1397 به خدمات قضایی مراجعه کرده و درخواست مراجعه برای تنظیم سند کردیم باز هم ایشان مراجعه ننمودند و هنوز هم که سال 1400 میباشید پایان کار این ساختمان آماده نمیباشد لازم به ذکر است که میزان دیرکرد در تنظیم سند در قرارداد ماهانه 1.5 میلیون تومان ذکر شده است و همینطور اینجانب تمام ثمن معامله را در زمان خرید ملک یعنی سال 1390 پرداخت نموده ایم و هیچ مبلغی برای زمان تنظیم سند باقی نمانده بود که ما به دفترخانه چک بانکی برده و عدم حضور بگیریم لطفا مرا راهنمایی نمایید.
پ ن : در صورت تعلق دیرکرد از چه تاریخی برای ما محاسبه میشود ؟؟؟

با تشکر

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

دادخواست الزام به تنظیم سند و مطالبه خسارت قراردادی علیه ایشان ارائه نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به تنظیم سند و مطالبه خسارت قراردادی ارائه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند و مطالبه خسارت قراردادی ارائه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و مطالبه خسارت قراردادی بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و مطالبه خسارت قراردادی بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد شما مطالعه شود ولی معمولا از زمانی که به تعهد خود عمل نکرده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به انتقال سند و پرداخت وجه التزام قراردادی بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند و مطالبه خسارت قراردادی ارائه کنید