مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه تاخیر و دیرکرد در تنظیم سند

باسلام. بنده آپارتمانی خریداری کردم وسپس سندآپارتمان تحویل خریداردادم جهت تنظیم سندکه متاسفانه فروشنده به علت مشکلاتی که داشته سند در گروبازداشتی دادگاه قرارمیدهد و پس از پیگری وشکایت اینجانب سندبعداز7 ماه آزادکرده ومیخواد سندبزندومیگویداین مدت 7ماه که بابت دیرکرددرتاخیرتنظیم سنددرمبایعه نامه قیدشده قبول نداردوتازمانی که باقیمانده ثمن‌ معامله را ندید سندنمیزنم.سوال بنده این است که آیا بعداززدن سندودادن باقیمانده ثمن‌ معامله میشه اقدام به تاخیردیرکرداقدام کرد یانه ود مبایعه نامه روزی 300هزارتومان بابت تاخیرقیدشده است.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قرارداد شرط ضمن عقدی در این باب نوشته باشد قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی باید مفاد و شروط مبایعه‌نامه بررسی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید