مشاوره حقوقی رایگان - مراجعه نکردن محکوم علیه

باسلام اگر پس از صادر شدن رای قطعی برای حمل و نگهداری مواد مخدر متهم مراجعه نکنه و نقدا پول وثیقه 300 میلیونی توسط وثیقه گذار به دادگاه پرداخت شود برای متهم فراری منع تعقیب صادر میشود

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خیر .قرار منع تعقیب در مواقعی صادر می شود که دلایل کافی جهت اثبات جرم وجود نداردوقتی رای قطعی صادر شده است .ججرم محرز وهرموقع به شما دسترسی داشته باشند مجازات می شوید کمااینکه ممنوع الخروج یا ممنوع الخدمات هم بشوید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیراگر دلایل کافی برای اثبات جرم نباشد قرار منع تعقیب صادر میشود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر اگر ادله کافی برای اثبات جرم نباشد قرار منع تعقیب صادر میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر محکوم علیه باید تمام مجازات را تحمل نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

محکوم علیه باید تمام مجازات را تحمل نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر محکوم علیه باید تمام مجازات را تحمل نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر محکوم علیه باید تمام مجازات را تحمل نماید