مشاوره حقوقی رایگان - سند ماشین

سلام خسته نباشید بنده ماشین قولنامه خریدم حالا 5سال گذشته بنام نزده کارت و سند سبز به نام اول خریدار دوم وکالت محضری داره سوم من اذهس گرفته ام قولنامه بنگاهی داره من اذهش قولنامه بنگاهی دارم جمعه بود قرار بود فردا بیاد ماشین بنامم بزنه تمام مدارک ماشین دست خودم هست 5سال گذشته روزنامه کردم ازشما کمک میخواستم من چکار کنم ماشین بنامم بزنم تشکر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به تنظیم سند دهید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به تنظیم سند و در صورت عدم تعویض پلاک فک و تعویض پلاک را نیز مطالبه نمایید