مشاوره حقوقی رایگان - مستمری خواهر در صورت اقامت خارج

باسلام. خانمی 40 ساله ام نصف به نصف حقوق مادرم رو میگیریم یعنی مستمری اما خواهرم 5ساله اقامت خارج گرفته انجا کار میکنه
سوال من اینه چرا بینه با ایشون کار نداره اما اجازه کار کردن به من نمیده با حقوق یک و نیم به شعبه هم رفتم نتیجه نگرفتم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید با ارائه اسناد و مدارک نسبت به پرداخت مستمری از طریق بیمه پیگیری تا در صورت احراز و اثبات این موضوع مستمری ایشان قطع گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورت شاغل شدن مستمری قطع می شودمی توانید با بیمه باارایه دلیل مکاتبه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چون سازمان مربوطه شاغل بودن خواهرتان را احراز نکرده است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. شاغل بودن خواهرتان بر بیمه پوشیده است. بهتر است با مدارک بیشتر برای دفاع از حقوق خود ب بیمه مراجعه کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می بایست با دلایل و مدارک اثبات شود وی شاغل است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اسناد و مدارک خود را به آن شعبه ارائه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون اگر مستمری بگیر به خارج از کشور برود باعث نمیشود که مستمری ایشان قطع بشود ولی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا باید مستعمری ایشان قطع شود و اسناد و مدارک را به شعبه مربوطه ارایه دهید