مشاوره حقوقی رایگان - سقوط بالابر و فوت کارگر

سلام
پدر من در حال ساخت خانه بوده و پیمانکاری که با او شفاها قرارداد بسته ،مسوولیت آوردن کارگر به ساختمان را داشته است. متأسفانه بالابر سقوط میکنه و کارگر فوت میکنه ،با توجه به اینکه ساختمان و کارگر بیمه نبوده مقصر کارفرماست یا پیمانکار؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

کارشناس اداره کار میزان تقصیر را مشخص می کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع به کارشناسی ارجاع میشه که کارشناس مقصر را اعلام خواهد کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کارشناس وافسر تصادفات مقصر را اعلام مینماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام موضوع به کارشناسی ارجاع میشه که کارشناس مقصر را اعلام خواهد کرد.