مشاوره حقوقی رایگان - بررسی عبارت پرونده مختومه در اجرای احکام

سلام و عرض ادب
بنده از شخصی شاکی بودم که در شورای حل اختلاف رای بر محکومیت وی صادر شد
در اجرای احکام وقت نظارت تعیین گردید و بعد از وقت نظارت در سیستم adliran و در وضعیت پرونده جمله پرونده مختومه شد ذکر شد در حالیکه محکوم له تاکنون نسبت به رفع بدهی خود اقدامی نکرده
می خواستم بدونم جمله پرونده مختومه شد در این حالت به چه معناست ؟

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام در اکثر پروندهها در عدل ایران این عبارت هست ومشکلی پیش نخواهد امد. حضورا پیگیر مراحل پرونده خود باشید. و اصولو تا دهطول میکشد هر اقدام اجرایی در عدل ایران ثبت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشکلی نیست تا زمانی که رای اجرا نشده قابل پیگیری است.
از طریق اجرای احکام حضورا پیگیری کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق اجرای احکام حضوری پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید