مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مهریه

سلام ، من از طریق اداره ثبت املاک و اسناد مهریمو به اجرا گذاشتم و در حال حاضر کلاس های مشاوره رو میرم و پرونده هنوز در حال اجرا هست ولی امروز یه پیام از اداره ثبت املاک و اسناد برام اومد که گفته بود پرونده شما مختومه شد. معنی این پیام چیه ؟ پرونده من تو چه مرحله ای هست ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید حضورا پیگیری نمایید چون عملا اگر مدت زمانی پیگیری پرونده نباشید بصورت خودکار پرونده مختومه وبایگانی خواهد شد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می بایست حضورا از طریق اجرای ثبت پیگیری نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضوری پیگیری نمایید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. حضورا مراجعه کنید تا علت مختومه شدن پرونده مشخص شود.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

حضورا مراجعه نمایید ممکن است مالی کشف نشده باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از طریق اجرای ثبت اقدام نمایید