مشاوره حقوقی رایگان - مخدوش بودن سند ازدواج و صدور سند جدید

سلام
در هنگام ثبت ازدواج در دفتر خانه مشخصات یکی از شهود بجای ولی زوجه ثبت شده، پس از گرفتن شناسه یکتا با این سند، سردفتر با مخدوش کردن سند مشخصات را اصلاح کرد، نپذیرفتم، گفت سند جدید می دهد. از دفتر خانه های دیگر سوال پرسیدم گفتند صدور سند جدید امکان پذیر نیست. لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم از صحت کار دفتر خانه مطمئن شوم و بعدا در هنگام گرفتن ویزا و دادگستری و … دچار مشکل نشوم؟
با تشکر

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

درخواست خود را به شعبه مرکزی اداره ثبت یا بازرسی این مرکز انجام دهید. در غیر اینصورت میتوانید از دفتر دار شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درخواست خود را به شعبه مرکزی اداره ثبت یا بازرسی این مرکز انجام دهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درخواست خود را به شعبه مرکزی اداره ثبت یا بازرسی این مرکز انجام دهید.