مشاوره حقوقی رایگان - رونوشت سند ازدواج

سند ازدواجم دست خانواده همسرم هستش ونمیدهند...برای رو نوشت به دفترخانه ای که ما را قد کرد مراجعه کردم...یکسالی میشد که به علت فوت دفتر دار بسته شده...به اداره ثبت اسناد مراجعه کردم..گفتند هنوز کفیل مشخص نشده واین پروسه زمان بر هستش...الان چکار میتوانم بکنم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

برایشان اظهارنامه فرستاده و یا دادخواست مطالبه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در ود هم اظهارنامه می توانید دهید هم دادخواست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای خانواده همسر اظهارنامه بفرستید و اگر اقدامی نکردند دادخواست استرداد بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای خانواده همسر اظهارنامه دهید و اگر پاسخی نداشت میتوانید دادخواست استرداد سند دهید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای خانواده همسر اظهارنامه دهید و اگر پاسخی نداشت میتوانید دادخواست استرداد سند دهید

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

معمولا خود اداره ثبت اسناد محل،سوابق ثبتی اسناد خویش را دارند و میتوانند آن را گواهی کنند.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. عقد نامه سندی است ک باید نزد زوجه باشد. از طریق ارسال اظهارنامه خواهان تحویل ان باشید در صورت عدم توجه دادخواست استرداد سند دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا اظهارنامه بفرستید و در صورت عدم افاقه دادخواست استرداد سند را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اظهارنامه و سپس دادخواست استرداد سند ازدواج بدهید