مشاوره حقوقی رایگان - رونوشت سند ازدواج

با سلام و خسته نباشید
مدت سی سال است از شوهرم طلاق گرفته ام و سند ازدواجی ندارم
اکنون رونوشت سند ازدواجم را از کجا میتوانم بگیرم که ثابت کند من همسرش بوده ام در شناسنامه ام اسم یا مشخصات ازدواج ندارم چون عوض کرده ام

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
از دفتر خانه ای که ازدواج کردید رونوشت تهیه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به دفتر ازدواج مراجعه نمایید و رونوشت بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به اداره ثبت احوال و دفترخانه که ازدواج ثبت شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفترخانه‌ای که در آن، عقد نکاح منعقد شده است مراجعه بفرمائید و نسبت به اخذ رونوشت اقدام بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفترخانه ای که عقد کرده بودید موضوع را پیگیری کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفترخانه ای که عقد کرده بودید می توانید رونوشت بگیرید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید به دفترخانه ای که عقد ازدواج در انجا انجام شده است مراجعه کرده و درخواست دهید به شما رونوشت داده شود.