مشاوره حقوقی رایگان - عدم صلاحیت رسیدگی محاکم قضایی

سلام
بنده 1سال هستش با همسرم مشکل خانوادگی داریم من محل کار و سکونتم در تهران میباشد ولی همسرم به خانه پدرش به شهرستان ماکو اذربایجان غربی رفته است و در انجا اقدام به شکایت مهریه و اجرت المثل نموده است و بنده بدلیل مسافت طولانی مسیر راه نمیتوانم در جلسات دادگاه حضور پیدا کنم تا از حقوق خود دفاع نمایم تاکنون چندین مرحله عدم صلاحیت رسیدگی به دادگاه ارسال نموده ام ولی ترتیب اثر داده نشده بنده از چه طریقی میتوانم اقدام نمایم که پروندهای قضایی بنده به تهران ارسال گردد تا بتوانم در جلسات دادگاه حضور داشته باشم ضمنا اولین پرونده با موضوع عدم تمکین و تجدید نظر ان در تهران رسیدگی گردیده است. متشکرم

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام. می توانید تمام دفاعیات خود را در قالب یک لایحه به دادگاه رسیدگی کننده ارسال کنید. البته در مقابل دادخواست مهریه به نظر نمی رسد که دفاع چندانی داشته باشید مگر اینکه مهریه را قبلا پرداخت کرده باشید.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله زوجه می تواند در محل زندگی خود اقامه دعوی نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قانون حمایت خانواده زوجه می تواند در محل اقامت خوانده یعنی زوج یا محل سکونت خود دعاوی خود را طرح نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر دادگاه ماکو ( محلول اقامت زوجه ) صالح به رسیدگی است و درخواست شما پذیرفته نخواهد شد و شما باید حتما در دادگاه ماکو حاضر بشوید و از خود دفاع نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

زوجه میتواند در محل زندگی خود اقامه دعوی مطرح کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادگاه ماکو ( محلول اقامت زوجه ) صالح به رسیدگی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام،بله زوجه می تواند در محل زندگی خود اقامه دعوی نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر دادگاه ماکو ( محلول اقامت زوجه ) صالح به رسیدگی است و درخواست شما پذیرفته نخواهد شد و شما باید حتما در دادگاه ماکو حاضر بشوید و از خود دفاع نمایید