مشاوره حقوقی رایگان - عدم صلاحیت رسیدگی دادگاه

با سلام
بنده بعنوان شاکی پرونده کیفری دوسال پیش یک تیم کلاهبردار حرفه ای را شناسایی وبا مستنداتی قوی اقدام به طرح شکایت کردم بازپرس دادسرای شهرری از ابتدا بی توجه وکند عمل می‌کرد در حالی که مجرمین درحال خروج مقادیر زیادی سکه طلا از کشور بودند،بعد از 14 ماه قرار عدم صلاحیت صادر کرد و تاکنون پرونده 4بار به دیوان عالی کشور رفته و مرجع رسیدگی مشخص شده ودر نهایت شهرری ملزم به رسیدگی شده که مجددا عدم صلاحیت در مهرماه صادر و تاکنون خبری از پرونده نیست،لازم به ذکر است حدود دوسال تمام وقت و زندگی ام صرف جمع آوری اسناد جدید وشناسایی عوامل فساد که اکثرا از کارکنان سازمانها و ادارات هستند کرده ام بارها به دیوان عالی کشور ومعاونت های مختلف قوه قضاییه مراجعه کردم ،ولی ظاهراً اراده ای برای رسیدگی نیست،مجرمین در سرتاسر کشور صدها پرونده دارند واکثر پرونده ها در کرج جمع آوری و انباشته شده و مجرمین با وثیقه آزادند ودرحال از بین بردن رد پا ودیگر مدارک جرمشان،مانده ام چه کنم ؟خسارات مالی روحی روانی زیادی را متحمل شده ام و پیشنهاد رشوه کلان از سوی مجرمین را نیز رد کرده ام وتا از بین بردن ریشه این باند ادامه خواهم داد،امکان گرفتن وکیل ندارم ،لطفا راهنمایی کنید،سرنوشت زندگی هزاران خانواده در گرو این پرونده است،چه کنم؟با کمال سپاس

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با دادستانی بعنوان مدعی العموم در این خصوص صحبت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام ؛ بدون گرفتن وکیل کا به جایی نخواهید برد حتی الامکان با یک وکیل دادگستری در این زمینه مشورت داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید با دادستان محترم صحبت نمایید و از تجارب و تخصص وکلا نیز استفاده کنید