مشاوره حقوقی رایگان - رابطه

سلام.
اگه پسری با دختری رابطه داشته باشه از عقب و دختر شکایت کنه مجازات پسر چیه؟
تا چه مدتی قابل تشخیصه که رابطه صورت گرفته

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اینکه دختر رابطه داشته توسط پزشکی قانونی برای همیشه قابل تشخیص است ولی اینکه ، با چه شخصی ، رابطه داشته بعد از مدتی توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص نیست ولی توسط قاضی قابل تشخیص است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر در صورت تجاوز به صورت زور و اجبار باشد امکان شکایت است در غیر اینصورت هر دو طرف مجازات میشوند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از چند روز قابل تشخیص نیست که با چه کسی رابطه داشته و اگر پسر انکار کند قابل اثبات نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما ابتدا مشخص نمایید به زور بوده یا با خواست دو طرف ?