مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

سلام، خانم بنده دستور موقت ملاقات فرزند گرفته و حکم قطعی دادگاه هم صادر شده ولی ایشان برای اجرای حکم اقدامی نمی کنند، تا کی اجرای دستور موقت ادامه داره و اگر ایشان برای اجرای حکم قطعی اقدامی نکنند من چیکار باید بکنم چون بچه تمایلی به دیدار با مادرش رو هم نداره که در کلانتری ثبت میشود
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما لازم نیست کاری انجام دهید فقط به شعبه اعلام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما در زمان و مکان مورد نظر فرزند را حاضر کنید و در صورت نیامدن مادر این موضوع را صورت جلسه کنید . دستور موقت 6 ماه اعتبار دارد و قابل تمدید است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دستور موقت ملاقات فرزند برای همیشه اعتبار دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت محکوم له باید درخواست اجرای حکم کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید