مشاوره حقوقی رایگان - برنده مناقصه

سلام بنده مدیر عامل یک شرکت هستم و چند وقت پیش از دهیاری ... سمت کرج یه مناقصه برنده شدم و دهیار نیز به شرکت ابلاغ کرده و ضمانت نامه نیز از شرکت گرفته است ولی قرارداد را نمینویسد و هر روز یک بهانه میاورد باید چکار کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید موضوع مناقصه شما بررسی گردد و علت عدم همکاری مشخص گردد تا راهکار مناسب حقوقی ارائه شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باید موضوع مناقصه بررسی شود و علت عدم همکاری مشخص شود برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود موضوع مناقصه شما بررسی گردد و علت عدم همکاری مشخص گردد تا راهکار مناسب حقوقی ارائه شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست الزام به تنطیم قرارداد مطرح نمایید