مشاوره حقوقی رایگان - مناقصات و مزایدات

سلام
دوستان شهرداری منطقه ما یک سری مزایدات خود را به صورت چهارالی پنج ساله به اشخاص واگذار می کند آیا این کار قانونی هست و بعضی از کارهای دیگر شهرداری را هم بدون برگزاری مناقصات و مزایدات به اشخاص واگذار می کند که مبلغ پایه این مزایدات در سال های قبل 9 میلیارد تومان بوده برای واگذاری یکساله که الان بدون برگزاری مزایدات همین کار را به اشخاص حقیقی واگذار کردند
می توان از چه راهی کارهای که شهرداری بدون برگزاری مزایدات به اشخاص واگذار کرده آن را باطل نمود
برای باطل کردن این مزایدات جزییات وروال کار را بفرمائید.
با سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید با ارایه مدارک از شهرداری شکایت کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

غیر قانونی است از طریق دادگستری پیگیر شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر در این خصوص مدارکی دارید می توانید آنها را جمع آوری نموده و اقدام به اخذ شکایت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

غیر قانونی است از طریق دادگستری پیگیر شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود علیه شهرداری قابل شکایت و پیگیری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شهرداری کل مرکز استان پیگیری کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شوراي شهر و كميسيون معاملات

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

عیر قانونی است از طریق بازرسی پیگیری نمایید