مشاوره حقوقی رایگان - فهرست بها

سلام. بنده به عنوان پیمانکار در فرایند مناقصه برنده ساخت یک ساختمان شدم. در اسناد مناقصه نوشته شده کارفرما هیچ گونه هزینه حمل مصالح پرداخت نمیکند. از طرفی قرارداد بر اساس فهرست بها سال 99 بسته شده است. با توجه به این که فصل 28 فهرست بها هزینه های حمل بعضی از مصالح را جداگانه محاسبه کرده؛ آیا هزینه های حمل مربوط به این فصل قابل دریافت هست یا خیر؟ اصولا کارفرما حق حذف قسمتی از فهرست را دارد؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. کارفرما اجازه ی حذف ندارد و اگر قرارداد بر اساس فهرست بها باشد باید طبق ان عمل شود و با سازمان برنامه ریزی و بودجه مذاکره نمایید.