مشاوره حقوقی رایگان - قانون سه چهارم

سلام. پدر من 24 ماه سربازی اش رو در ارتش در جبهه بوده.الان یکی از شروط استخدامی اینه که حداقل 6 ماه داوطلبانه باشد. خواستم بدونم با در نظر گرفتن قانون سه چهارم من شمال استخدام میشوم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از 24 ماه ، 18 ماه آن داوطلبانه محسوب میشود و تبدیل وضعیت استخدامی شامل شما میشود به شرطی که پدر شما ، حداقل 6 ماه در مناطق جنگی و جبهه
حضور داشته باشند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حداقل 6 ماه حضور در مناطق جنگی و عملیاتی ضروریست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حداقل 6 ماه حضور در مناطق جنگی و عملیاتی ضروری می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حداقل 6 ماه حضور در مناطق جنگی و عملیاتی ضروری می باشد