مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با عرض سلام و خسته نباشید

بنده با بیش از ده سال سابقه کار همراه با بیمه از تاریخ 15 مهر سال 1399 با سمت مدیر فنی در دفتر مرکزی شرکتی واقع در تهران شروع به فعالیت نمودم.
کارفرما مرا از ابتدای آبان ماه 1399 در شعبه 2 استان قزوین بیمه کرد. (یعنی 16 روز ابتدای همکاری بیمه نبوده ام)
در اردیبهشت ماه امسال با شرکت چهار قرارداد سه ماهه برای هر بک از فصلهای سال 1400 امضا کردم که متاسفانه به جز عکس هایی که همان لحظه پس از امضا خودم گرفتم، نسخه های قرارداد پس از مهر و امضا کارفرما را در اختیارم قرار ندادند.
اوایل شهریور ماه به صورت شفاهی به من گفتند که تا پایان ماه بیشتر قرارداد نداری.
من تا پایان شهریور امسال طبق روال در دفتر مرکزی مشغول بودم.
پس از آن به با توجه به دلایل 4 گانه زیر به صورت شفاهی مقرر گردید که در اواخر آبان ماه نامه عدم نیاز دریافت کنم و بیمه مهر ماه به صورت کامل برام رد شود و قراردادی به صورت سوری به مدت 2 ماه برایم تنظیم کنند تا بتوانم برای بیمه بیکاری اقدام کنم. اما امروز که تنها 6 روز از 30 روز فرصت اقدامم برای بیمه بیکاری باقی مانده می گویند انجام نمیدهیم.
1- به جای بیمه رد نشده از 15 تا 30 مهر پارسال در تاریخ های مشابه برای امسال بیمه شوم یعنی برابر با 16 روز
2-تعطیلات پایان هفته (دفتر مرکزی روزهای پنج شنبه نیز تعطبل بود و ساعت کار روزهای دیگر را برای جبران آن افزایش داده بود) و تعطیلات رسمی از یکم تا چهاردهم مهر ماه سال جاری برابر با 6 روز
3- ایام طلب مرخصی برابر با 4 روز
4- برای 4 روز باقیمانده تا 30 روز هم به سرپرست خود اعلام آمادگی برای حضور در دفتر و انجام امور مربوطه را به صورت شفاهی نمودم که ایشان فرمودند نیازی نیست.

هر کدام از چهار قراردادی که من امضاء کردم شامل دو بخش بود. از 10 میلیون تومان عدد مورد توافق مبلغ 6500000 تومن در قراردادی با عنوان کار معین و 3500000 تومان آن در توافقنامه ای جداگانه بود بکه برای کاهش هرینه بیمه شرکت بدین گونه تنظیم شده بود ولی اضافه کاری ها نیز متاسفانه با قرار 6500000 تومانی محاسبه می شد ولی واریزی های شرکت به حساب بانکی من به عنوان حقوق و دستمرد به صورت ماهیانه و در بک مرحله ( مجموع قرارداد و توافقنامه ) حدود 10 تا 12 میلیون تومان بود این موضوع گواه بر وجود توافقنامه می باشد.

لطفا مرا در خصوص موارد زیر راهنمایی بفرمایید :
1- برای دریافت بیمه بیکاری در این 6 روز باقیمانده آیا میشود اقدام کرد و از کجا باید شروع کنم؟
2- برای اضافه کاری هایی که با مبلغ واحد نادرست (صرفا قرارداد 6500000 تومانی را لحاظ نموده اند) محاسبه و پرداخت شده چگونه میشود اقدام کرد و ما به التفاوتش را گرفت؟
3- آیا تصاویری که از قراردادهایم دارم وجاهت قانونی دارد؟
4- در صورت مثبت بودن جواب سوال 3 آیا با توجه به اخراج اینجانب امکان دریافت حقوق تا پایان سال از شرکت و پس از آن از بیمه بیکاری را دارم؟ لطفا توضیح دهید که بهترین شرایط برای رسیدن به حق قانونیم چیست؟

نامه ای را که در آن موارد فوق را مرقوم نموده ام برای مدیر عامل شرکت نوشته ام ولی هنوز ارسال نکرده ام که مایلم ضمن مطالعه آن نظر خود را در مورد متن آن و ارسال یا عدم ارسالش به من بگویید و بفررمایید آیا نیازی به اشاره باقیماندن 6 ماه از قرارداد من با آن شرکت در متن نامه وجود دارد؟ .

در پایان از وقتی که برای راهنمایی من میگذارید سپاسگزارم.

با تجدید احترام - متشکرم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. سوال طولانی است لطفاازپنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید