مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی احقاق حق گروه

می خواستم ببینم در شرکتی که طرح طبقه بندی مشاغل دارد مدیریت سازمان تا چه زمانی می تواند ارتقای گروه استحقاقی یک کارگر که معمولا 4 سال یکبار است را به تعویق بیندازد. و چطور می توان احقاق حق کرد؟
شرایط کارگر: کارشناسی ارشد- سابقه 18 سال نیروی رسمی

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از اداره کار پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره کار پیگیری نمایید و در صورت عدم موفقیت لاجرم از طریق دیوان عدالت اداری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق اداره کار پیگیری نمایید و می توانید به دیوان

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق اداره کار پیگیری نمایید و در صورت عدم موفقیت لاجرم از طریق دیوان عدالت اداری