مشاوره حقوقی رایگان - خیانت و کلاهبرداری

با سلام و خسته نباشید محضر وکلای گرانقدر
موضوع دعوا این گونه میباشد
یکی از بستگان به اینجانب وکالت نامه در راستای مطلقه نمودن موکل از قید زوجیت آقا ...
حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط نموده است
حدود اختیارات وکیل مذکور با حق توکیل بغیر و مع الواسطه در عزل و نصب وکلای انتخابی در انجام تمامی تشریفات قانونی از طرف موکل اختیارات تامل داشته
بر اساس این اعتماد هر دو زوجه شخص دیگر بخاطر اعتماد بعد مدتی موکل که اینجانب را وکیل محضری در ثبت اسناد و املاک کشور ثبت شده قرار داده بود بنده هم تا جایی که امکان داشت ادامه دادم از طریق انتخاب وکیل دادگستری برای کارهای فوق و اکنون نیز در حال رسیدگی میباشد که در حال اتمام می باشد اکنون روزی موکل از اینجانب مبلغی را گرفته و فرار کرده اکنون نیز در منزل پدرش هست پدر مادرش می گویند تو حق نداری با این منزل تماس بگیری گفتم مقداری پول گرفته الانم که جواب نمیده به تماس گفتند منزل ما هستش شما کلاهبرداری نه ما گفتن با زور این کارو کردیدر حالی که در جلسات رسیدگی خیلی وقتا بخاطر این روزا و حرف و حدیث جور نبود که حاضر شوم الان دختر و پدر و مادر و بستگانشون که همشون در بعضی از جلسات حضور داشتن بخاطر متارکه اکنون تهدید از این طریق می نمایند که اگر شما شکایت کنی ماهم می کنیم شکایت چون منزل استیجاری زوجه با اطلاع خانوادش بنام اینجانب نوشته شد بود به همین خاطر اول اینکه زن تنها منزل اجاره نمیدن به همین خاطر موکل بنده برادر خود عنوان نموده و با وجود این وکالت نامه و ضررهای که به بار اورده بنده می توانم برم در منزل پدر زوجه بخاطر ضررهای که به اینجانب زده و خیانتی که نموده می گویند تو حق نداری با دختر حرف بزنی و بدون اطلاع
دزدیدی حالا با چند ریش سفید حل و فصل نمایم یا اینکه چطور از طریق قانون حکم دستگیری بگیرم راهی هست زودتر باشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع نیاز به بررسی دارد لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید