مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمين ارثيه كه فاقد سند بوده و بعد از فروش مالک پيدا كرده؟

با سلام؛ 1700 متر زمين از پدرم به ما ارث رسيده كه فاقد سند بوده كه آنهم ارثيه از پدرش گرفته بعد از 20 سال پدرم فوت كرد و ما نيز زمين را براي خرج عمل مادرم فروختيم با قيمت خيلي كم30 ميليون چون زمين در آن زمان اصلا قيمتي نداشت متاسفانه كساني كه هنگام عقد قولنامه بودن قيد كردن چون زمين سند نداره تا 50 سال آينده اگر مشكلي پيش بيايد ما پاسخگو هستيم . بعد از يك سال كه خريدار زمين را 100 ميليون فروخت و كلي سود كرد اطلاع دادن شخصي با داشتن سند كه ثبت آن نيز سال 1332 بوده ادعاي مالكيت كرده و حالا اين خريدار به قيمت روز كه 700 ميليون مي‌باشد از ما خسارت مي‌خواهد . لطفاً راهنمايي كنيد آيا ما بايد زمين ارثي كه فقط 30 ميليون براي خرج درماني كرديم كه مادرم هم از دست داديم حالا اين خريدار مي‌تواند 700 ميليون از ما بگيرد؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.درصورتی که زمین مستحق للغیر دربیاد خریدارمیتواند به نرخ روزقیمت آن رامطالبه نماید

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام اولا که صرف وجود سند در دست فردی دلیل بر مالیک نیست و امکان داره برای مثال سند باطل شده باشه.دوما‌ بر فرض صحت سند خسارت رو کارشناس تعیین میکنه و مبلغ دل بخواهی نیست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارداد شما به چه صورت بود تا 50سال نسبت به هر خریداری خودتان را مقید به جبران کردید یا خیر فقط نسبت به خریدار طرف خود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

زمین مستحق للغیر دربیاد خریدارمیتواند معامله را باطل وخسارت بگیرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

زمین مستحق للغیر دربیاد معامله باطل وخریدار ابطال وخسارت میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر که زمین مستحق للغیر باشد خریدار میتواند به نرخ روز قیمت آن را مطالبه نماید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام تحت شرایط خاصی امکان مطالبه قیمت روز وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت مستحقق اللغیر در آمدن می توانید ثمن و خسارات را دریافت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورت مستحقق اللغیر در آمدن می توانید ثمن و خسارات را دریافت نمایید.، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت مستحق للغیر بودن می توانید ثمن و خسارات را دریافت کنید.