مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت رهن خانه به وراث

باسلام،،،، خانه ویلایی به مبلغ 40 م رهن با یک م اجاره،،، مستاجر فوت کرده، مادر و پنج فرزند میخواهند دو ماه زودتر جابجا بشن،، کارهای ورثه هم هنوز تمام نشده و به شدت به این پول احتیاج دارند، غیر از نامه دادگاه برای وراث راهی دیگه هست مبلغ رهن رو بهشون بدم،،کلیه اعضای خانواده حاضرند پشت قولنامه امضاء کنن که به حق خودشان رسیدن،،،از این راه اعتبار داره،،،ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر همه وراث پشت قرارداد را امضاء کنند که پول پیش را دریافت کرده اند مشکلی پیش نمیاد و نیازی به انحصار وراثت ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر تمام وراث امضا کنند منعی نیست اما تا زمان گواهی انحصاروراثت نمی دانید چه اشخاصی وارث هستند می توانید از آنها ضمانت بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید تمامی وراث امضا کنند تا مشکل ایجاد نشود جهت گفت و گو و توضیحات تکمیلی از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید تمامی وراث امضا کنند تا مشکل ایجاد نشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید انحصار وراثت شود تا وراث قانونی مشخص شود میتوانید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تمامی وراث امضا کنند تا مشکل ایجاد نشود