مشاوره حقوقی رایگان - سایت های شرط بندی

سلام من تا سه ماه پیش در سایت های شرط بندی بازی میکردم و نهایتن واریز وجه از طرف اونا تا 900 تومن بوده و من نهایتا 200 تومن واریز وجه برای اون ها انجام میدادم اما 3 ماه پیش پیام اومد از دادستانی که این کار جرمه و من هم از همون موقع حتی دیگه وارد سایت هم نشدم و دیگر هم نمیشم
اما این پیام از 3 ماه پیش ماهی یکبار برای من میاد

از حساب شما براي انتقال وجه به حساب قمارخانه هاي آنلاين استفاده شده است.
چنان چه از روي بي اطلاعي به اين سايت ها مراجعه کرديد، اکيدا از تکرار آن خودداري نماييد. در صورت تکرار، مرتکب تحت تعقيب قضايي قرار مي گيرد.
طبق قانون براي قماربازي با هر وسيله اي، تا 6 ماه حبس و شلاق درنظر گرفته شده است.
معاونت فضاي مجازي دادستاني کل کشور

میخواستم بدونم مشکلی برام پیش میاد ؟
تاکید میکنم که از همون بار اولی که پیام اومد دیگه وارد این سایت ها نشدم
و میخواستم بدونم که برای چی این پیام هنوز هم برایم میاد

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. شاید اطلاعات ثبت نامی شما در سایتهای شرط بندی همچنان وجود دارد و بایدپاکسازی شود یا احتمالا شخص دیگری با اطلاعات ایپی شما وارد سایت ها میشود و استفاده میکند. بهتر است از طریق پلیس فتا ـیگیری کنید.