مشاوره حقوقی رایگان - زمین

باسلام زمین به مساحت 2000 متردر یکی از روستای اردبیل داریم و60سال پیش پدرم خانه راساخته ان موقع هیچ کدام ازملک ها مدارک نداشتند که حدود15 سالی هست که چندخانواده از فامیل ها تصرف کردن چندساختمان ساختن وتاکنون ازسادگی پدرم سوء استفاده کردند باوعده های دوروغین که به پدرم می دادندکه میایم رضایت می گیریم که هیچ اقدامی نکردند و یک سال پیش پدرم فوت کرد حالا ما چگونه اقدام کنیم تا بتوانیم زمین ها را بگیریم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به گفت و گو و بررسی دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید