مشاوره حقوقی رایگان - هبه

با سلام خسته نباشید من خانمم یه خونه با وکالت اسناد رسمی بنام من هست و قولنامه رسمی و چک ضمانت رو هم خودم دادم به بنگاهی.. حالا دارم جدا میشم از اقا و اون میاد تهدید که میتونم خونه رو میتونم ثابت کنم بهت هبه دادم اصلا این چه حرفی نبوده نه شاهدی بود برای این حرف و نه نوشته ای رفتیم محضر خونه وکالت خورده نام من بدون قید وشرط تو بنگاهم قولنامه بنام منه بدون قید وشرط یه قولنامه معمول نوشته شده.. این اقا ببخشید بسیار لات هستن ودورشون ادمهای ناجور الان اومد بود تهدید که یکی پیدا کردم گفته دوتومن بده کارتو درست میکنم که هبه کردی ایا شدنی.. به این الکی مگه بشه این حرفها لطفا منو راهنمایی کنید... من وکالت در طلاقم دارم از اقا که مهریه مو بذل کردم و الان دوماه ترک خونه کرده حالا بعد دوماه اومد به تهدید واین حرفا ما جای وکیلی که من گرفتم از طرف ایشونم اومد قرارداد طلاق توافقی امضا زد که خونه بنام خانم هست جهاز مال خانم و رفت.. حالا اومد هر روز تهدید کردن سپاسگذارم راهنماییم کنید نگرانم چون دوتا دختر بچه هم دارم کنارم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. سوال خیلی طولانیست لطفا از طریق پنل مشاوره تلفنی در ارتباط باشید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وکالت دال بر انتقال نیست در ضمن به غبطه موکل است