مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعسار

با سلام و خسته نباشید بنده جلسه اعسار داشتم که در زمان مشخص به علت کسالت نتوانستم شرکت کنم و زمان بیست روزه تجدید نظر هزینه ان را چون نداشتم اعتراض نزدم ایا اگر ایشان درخواست جلب کند(البته دسترسی ندارد) و مجدد بنده درخواست اعسار بدهم ایا با پذیرش درخواست درخواست و تعیین وقت جلسه حکم جلب باطل میگردد یا در قوت خود باقی می ماند .
با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما می توانید مجدد اعسار دهید اما موافقت ان بستگی به اوضاع واحوال ومستندات شما است.خیر پس از صدور حکم اعسار جلب منتفی می شود.