مشاوره حقوقی رایگان - باغ تحت تصرف برای ملک مسکونی

سلام وقت بخیر
از شهرستان لنگرود گیلان پیام میدهم.
بنده ساکن یک خانه آپارتمانی (2 واحد) هستم. طبقه همکف همسایه و طبقه بالا خودم ساکن می‌باشم. ورودی ها ، حیاط، تمام انشعابات جدا است و هر دو واحد دارای سند می‌باشد. اما در قسمت کنار ساختمان 80 متر باغ وجود دارد که تحت تصرف بنده و متصل به ساختمان و حیاط ورودی بنده می‌باشد و کاملا محصور است. این زمین هیچگونه مدرکی ندارد و در سند هم قید نشده است.
چگونه میتوانم برای این زمین سند مالکیت بگیرم و آیا همسایه بنده هم شریک است؟ ممنونم

پ.ن: درگذشته این منطقه کلا باغ بوده و دولت در این منطقه خانه سازمانی ساخته است. خانه ما اولین خانه سازمانی بوده و به جهت طراحی ساختمان ها این 80 متر باغ در حیاط ما محصور شده است ولی در سند قید نشده است. خانه در سال 76 ساخته شده و ما درسال 89 خانه را خریدیم.

سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زمین دارای مالک باشد نه شما و نه همسایه نمی توانید این زمین را تملک نمایید
ولی اگر زمین فاقد مالک باشد شما باید به شهرداری مراجعه نمایید و درخواست نمایید که این زمین به زمین شما اضافه گردد و قیمت زمین را به شهرداری پرداخت نمایید و ..

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر زمین دارای مالک باشد نه شما و نه همسایه نمی توانید این زمین را تملک نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مالکیت زمین محرز باشد کسی نمی تواند در آن تملک داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر دارای مالک است که هیچکس نمی تواند واما اگر مالک ندارد باید از شهرداری پیگیری کنید