مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد از طرف فروشنده

سلام خسته نباشید
من 3 ماه پیش خانه ای خریدم ک در قولنامه ذکر شده بود 3 ماه بعد از قرارداد خانه تخلیه بشه و فروشنده قادر ب این کار نیست و قصد دادن اجاره یا فسخ قرارداد همراه با ضرر است (در قولنامه درباره اجاره ذکر نشده) آیا فروشنده حقوقی دارد که تخلیه نکنه یا بتونه به دلیل پشیمونی در فروش خانه قرارداد رو فسخ کنه و ضرر بده؟ در صورتی ک ما اشتیاقی ب فسخ یا اجاره دادن خانه نداریم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
باید قرارداد ها بررسی شوند علی الظاهر خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد مدارک و قراردادهای شما قابل بررسی می باشد