مشاوره حقوقی رایگان - اقساط معوقه توسط ضامن

سلام من در شرکتی کار میکردم به دلیل اشنا بودن مدیرعامل شرکت
من و چهار نفر دیگه به عنوان وام گیرنده به بانک معرفی کردن و وام گرفتن برای شرکت و خرج کردن. ما به عنوان وام گیرنده و مدیر عامل شرکت به عنوان ضامن
متاسفانه بعد کرونا شرکت تعطیل شد اقساط رو به موقع میدادن ولی الان ایشون 5 ماهه قسط و پرداخت نکردن و پیام اخطار قضایی از سمت بانک برای ما میاد
ایا خطری به عنوان وام گیرنده هستیم متوجه ما هست؟ یا ضامن باید پاسخگو باشن؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام متعهد و ضامن هر دو مسئول هستند اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید