مشاوره حقوقی رایگان - خروج از شرکت سهامی خاص

با سلام و احترام، بنده در سال 91 به منظور تکمیل تعداد اعضا به عنوان یکی از اعضای هیات مدیره، عضو یک شرکت سهامی خاص مرتبط با فعالیت کشاورزی که مدیر عامل آن از اقوام بنده با امضای منفرد کلیه اسناد و اوراق بهادار بوده است، شدم و تا کنون اصلا در جریان مسایل شرکت نبوده ام و هیچگونه سندی را جز اساسنامه اولیه امضا ننموده ام و یک ریال هم از منافع شرکت نگرفته ام. در حال حاضر مدیر عامل وامی به دریافت داشته که از بازپرداخت آن سرباز زده و شخصی که ضامن وام شده بود بنا دارد از شرکت شکایت نماید. سوال بنده اینجاست که آیا در حال حاضر نیز عضو هیات مدیره شرکت مذکور هستم (با توجه به اینکه در آگهی ثبت شرکت ذکر شده است به مدت دوسال از سال 91 عضو هیات مدیره شده ام)؟ و اینکه آیا در صورت شکایت ضامن از شرکت، حساب های اینجانب نیز مسدود خواهد شد؟ آیا با مراجعه به دفتر ثبت شرکت میتوانم درخواست استعفا و خروج از شرکت نمایم؟ در پایان ضمن تشکر فراوان به عرض میرسانم که مبلغ وام با احتساب جریمه دیرکرد آن 11 میلیون تومان است.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام. تامدیران جدید انتخاب نگردند همچنان مدیران قبلی مسول امورشرکت واداره آن می باشند.اما درخصوص وام دریافتی وبدهیهای شرکت,مسولیت پرداخت بدهی شرکت خودشرکت وضامنین وامضاکننده چک شرکت می باشد لذا اگرشما جزو ضامنین یا صادرکننده چک نباشیدبصرف عضویت,مسولیتی متوجه شما نیست.