مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بیمه بازنشستگی و کمیته

سلام من یه زن 65 ساله هستم که سابقه12 سال بیمه دارم و حقوقم یک میلیون وچهارصدتومان است ایا می توانم بروم کمیته ی امداد و تحت پوشش شوم یک پسر 14 ساله هم دارم هم دیسک کمر دارم هم هسم ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مدارک هویتی و بالینی خود را به کمیته ارائه دهید انشالا با درخواستتان موافقت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اوصولا چون حقوق دارید خیر اما باز به کمیته امام خمینی مراجعه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه مستمری‌بگیر میباشید محتمل است که درخواست خوب شما را بپذیرند در صورت می‌توان پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت اطمینان از کمیته مربوطه سوال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان ندارد
پرداخت مستمری توسط کمیته امداد و بهزیستی ، فقط به افرادی پرداخت خواهد شد که از هیچ سازمانی حقوق و مستمری دریافت نمی‌نمایند