مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر

اگر دختر مجرد بیوه شده به علت فوت همسر ساکن خارج باشد و آنجا مستمری آن کشور را بگیرد می تواند اینجا تقاضا بدهد و مستمری پدر خویش را هم بگیرد؟ و در حالت دوم اگر دختر در کشور دیگرآنجا در مغازه ای شاغل باشدو حقوقی بگیرد چه?

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مشخص شود درامد دارد خیر امکان ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قابل برررسی است در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر مشخص بشود که شما خارج از کشور شاغل هستید یا حقوق بیکاری می گیرید مستمری پدر به شما تعلق نخواهد گرفت

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. گرفتن مستمری شرایطی دارد و پیشنیاز ان. نیاز مالی شخص به حقوق متوفی است. میتوانید به اداره مربوطه درخواست دهید ولی. در صورتی که عدم نیاز شما ثابت شود پرداخت نخواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر شاغل نباشید و مجرد امکان دریافت مستمری را دارید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر شرایط قانونی را دارا باشد درامد نداشته باشد و مجرد بله

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

دکتر رجبی پور:
بله می توانید. شاغل درمغازه بودن مغایرتی با حق قانونی شما ندارید