مشاوره حقوقی رایگان - بیمه سرایدار

سلام اگر به سرایدار محلی راجهت سکونت به وی داده باشیم میتوان بابت این مزیت از او نوشته ای بگیریم که بواسطه این مزیت او از بیمه شدن خود صرف نظر کرده و اصلا اگر سرایدار اعلام کند که من بیمه نمی شوم این خواسته مطابق قانون کفایت میکند.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قانون کار از قوانین آمرانه و تراضی بر خلاف آن باطل است اگر توافقی در این خصوص شده باشد کارگر می تواند بعد از تسویه حساب نسبت به برقراری بیمه خود مدعی گردد و طریق اداره کار علیه کارفرما شکایت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سرایدار مشمول قانون کار باشد حتی اگر توافق کرده باشید می تواند بعدا شکایت کند و تمام حق و حقوق قانونی خود اعم از بیمه را مطالبه کند.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه توافق هم کرده باشید بعد از پایان کار باز هم سرایدار میتواند نسیت به حق و حقوق و بیمه خود اعتراض کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قوانین کار آمرانه است و خلافش نمی توان توافق کرد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر درصورت توافق هم بعد از پایان کار سرایدار میتواند نسبت به حق و حقوق وبیمه خوداعتراض کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر توافق مورد پذیرش نیست این مورد از موارد امره هست که توافق خلاف ان پذیرفته نمیشود و بعدها سرایدار میتواند شکایت کند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

قوانین کار جز قوانین امری هستندو خلافش را نمی توان توافق کرد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

طریق اداره کار علیه کارفرما شکایت نماید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

خیر نمیتوانید برخلاف قوانین اداره کار توافق کنید

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام می تونین در دفتر خونه ازش اقرار بگیرین که مایل به بیمه کردن خودش نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مستحضر باشید که اگر سرایدار مشمول قانون کار باشد حتی اگر توافق کرده باشید می تواند بعدا شکایت کند و تمام حق و حقوق قانونی خود اعم از بیمه را مطالبه کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
سرایدار می تواند یعد از اتمام کار شکایت نموده و بیمه خود را دریافت نماید