مشاوره حقوقی رایگان - مزایده سهم ارث همسر

سلام
بعنوان مهریه سهم ارث همسرم رو توقیف کردم.
قیمت کارشناسی خیلی پایین خورده.
و با توجه به اینکه 3تا برادر و2خواهر هستند و هرکدام کمتر از 2دانگ سهم میبرند و مبلغ سهم ارث همسرم کمتر از یک سوم مهریه ام میشه. ایا کل ملک مزایده میشه یا فقط سهم ارث همسرم؟ آیا امکان داره سهم ارث شو فقط مزایده بذارند تا خریدار پیدا نشه ؟
یک سوال دیگه دارم خیلی مهمه..
همسرم بمن گفته وکالت فروش بلاعزل سهم ارث شو بمن میده تا من درخواست بخشش مهریه و مختومه شدن پرونده رو بدم. ایا فریب حیله است؟ اصلا همچنین چیزی برای ملکی که بنام خودم توقیف شده امکان پذیره؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کل ملک به مزایده گذاشته میشود اگر خواستید وکالت بگیریداز وکلا مشاوره بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال تکراری است .
فقط سهم مشاع همسرتان مزایده می شود . وکالت در فروش نپذیرید .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال قبلا پاسخ دادم در صورت راهنمایی بیشتر از طریق پنل مشاوره با من تناس بگیرید