مشاوره حقوقی رایگان - دریافت ودیعه خانه

سلام.بنده 2سال پیش خانه رهن کردم به مبلغ 40 میلیون صاحب خانه خانه را فروخت و خریدار حکم تخلیه گرفته و پول ودیعه را پس نمیدهد درخواست توقف عملیات اجرایی گرفتم و اعتراض زدم رو رای قاضی درخواست ودیعه کردم قاضی به نفع خریدار رای داد و پول ودیعه رو از صاحبخانه اول منظور کرد و اون رو محکوم کرد که متواری هستند.تجدید نظر زدم باز هم رای قاضی رو تایید کردن تکلیف چیه در صورتی که در قانون هرکس خانه ای خریداری کند که مستاجر دارد پول ودیعه به عهده خریدار جدید است . بنده چگونه قاضی رو متوجه اشتباهش بکنم . و تنها کسی که میتونه حکم رو بشکنه رییس کل دادگاه ها کرج هستش .اگه لطف کنید من رو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام بنده هم با شما هم عقیده هستم که مبلغ ودیعه می بایست توسط خریدار جدید پرداخت شود در این زمینه در یکی از نشست های حقوقی قضات دادگاههای استان تهران نیز اکثریت قضات معتقد به این بودند که مبلغ ودیعه باید توسط خریدار جدید پرداخت گردد. برای کسب اطلاعات بیشتر با اینجانب تماس بگیرید.

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، ابتدا باید قصد و توافق مالک قبلی و مالک جدید بررسی شود .مثلا در بعضی مواقع مبلغ ودیعه از مبلغ فروش خانه کسر نشده یا بنا بر این بوده که مستاجر همچنان اجاره را به مالک قبلی پرداخت کند، در این حالات می توان گفت که در توافق ضمنی دو طرف، مالک جدید ملزم به پرداخت ودیعه نیست .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مبلغ ودیعه باید توسط خریدار جدید پرداخت گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در این خصوص اختلاف نظر وجود دارد. به نظر رابطه قراردادی شما با فروشنده است و باید از موجر مطالبه کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مبنا قرارداد مبایعه نامه می باشپ اگر در قرارداد مبایعه نامه فی مابین مالک اول و مالک دوم ملک با مستاجر خریداری شده باشد و نامبرده متعهد به پرداخت وجه باشد یعنی مالک دوم به شما مسترد نماید در غیر این صورت اگر ثمن به طور کامل توسط مالک دوم به مالک اول تسلیم شده باشد لذا در این وضعیت مالک اول مکلف به پرداخت ودیعه به شما خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ، ابتدا باید قصد و توافق مالک قبلی و مالک جدید بررسی شود .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مبلغ ودیعه توسط مالک جدید باید پرداخت شود