مشاوره حقوقی رایگان - انتقال دائم از اداره

با سلام
با توجه به نیاز و کمبود یک نیروی متخصص در رشته ای .
اداره کل استان مصوبه ای تنظیم کرد و بعد از تایید شدن این مصوبه توسط معاونان و اعضای کارگروه بنده را به شهرستان موردنظر به صورت انتقال دائم منتقل کردن و اداره شهرستان مقصد باتوجه به مصوبه ی موردنظر برای بنده حکم ورود دائم زده و به بنده ابلاغ شد.
بعد از چندین روز اداره کل یک مصوبه ی جدید آماده کرده و انتقال دائم را به انتقال موقت تبدیل کرده اند .
سوال بنده این هست که آیا بعد از حکم زدن حق این کار را دارند؟ وبنده باید چه طور از حق خود دفاع کنم؟

پاسخ ها :

نقل و انتقال کارمند تبدیل انتقال دائم به موقت بعد از صدور حکم انتقال