مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

یکنفر بدون اجازه و قرارداد چندین سال در زمین کشاورزی من که سند رسمی دارد کشت میکند چه باید بکنم

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با دورد. شما با دلایل تصرفات ایشان که در دست دارید میتوانید دادخواست خلع ید به دادگاه دهید و در اون دادخواست تقاضای اجرت المثل ایام تصرف را هم بدهید و هم اینکه میتوانید این دو را جداگانه تقدیم کنید چون اگر فقط خلع ید تقاضا کنید زودتر حکم می گیرید اون موقع هر زمان خلع ید شد و رفت اجرت المثل را تا روز تخلیه از دادگاه بخواهید و با نظر کارشناس دادگستری به دادگاه حکم بگیرید . فقط در دادخواست نام فردی که متصرف است درست عنوان کنید و اگر چندین نفر متصرف هستند نام همه را بیارید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر با اذن و اجازه شما بوده و از اذن خود را رجوع نموده اید می توانید دادخواست خلع ید علیه وی تسلیم نماید ولی اگر بدون اجازه شما تصرفات غیر قانونی داشته به عنوان تصرف عدوانی میتوان شکایت کیفری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی داره تصرف ابتدایی ایشان با اذن شما بوده یا نه اگر بوده خلع ید و درغیر اینصورت تصرف عدوانی مطرح کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

شکایت کیفری تصرف عدوانی یا حقوقی رفع تصرف مطرح گنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام دادخواست خلع ید ایشان را تنظیم کنید همچنین اجرت. اجرت المثل ایام تصرف مطالبه کنید.فوری رسیدگی میشود

مريم  مرادي

سرکار خانم مريم مرادي :

سلام دعوی تصرف عدوانی و یا خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر سند رسمی دارید و قبلا زمین تحت تصرف شما بوده است ابتدا باید دادخواست تصرف عدوانی کیفری مطرح نمایید و سپس دادخواست اجرت المثل ایام تصرف را طبق نظر کارشناس رسمی مطرح نمایید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .دادخواست خلع ید وقلع وقمع واجرت المثل ایام تصرف دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
برحسب شرایط رفع تصرف عدوانی ویا خلع ید به انضمام اجرت المثل مطرح نمایید