مشاوره حقوقی رایگان - اوراق کردن خودرو تصادفی

با سلام لطفا برای اوراق کردن خودروی تصادفی با بیمه بدنه کامل راهنماییهای لازم را مبذول بفرمایید ضمنا این پروسه در حداقل زمان ممکن چقدر طول میکشد. آیا شخص مطمئن برای قبول وکالت انجام این مورد میتوانید معرفی نمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید درخواست خود را به راهور ارائه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درخواست خود را به راهور ارائه بدهید و از طریق سایت می توانید وکیل بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از طریق پلیس راهور مجوز بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

طبق قانون ب نیروی انتظامی باید اطلاع دهید و منتظر بمانید حد اکثر طی مدت یک هفته با درخواست شما موافقت یا مخالفت خواهند نمود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع را باید از طریق راهور مربوطه پیگیری کنید