مشاوره حقوقی رایگان - سلام معلول خدمتی هستم میتونم جانبازی بشم

بنده درسال 1386 برای ماموریت به خارج زندان اعزام شدم که در حین بازگشت از ماموریت تصادف کردم واز ناحیه مچ پا قطع عضو شدم که کمیسیون 140 ناجا بنده را معلول خدمتی اعلام کرده باتوجه به برگ ماموریت که سازمان زندان کل کشور تایید کرده میتونم جانبازی بگیرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید درخواست خود را مطرح نمایید تشخیص با کمیسیون تشخیص جانبازی خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.