مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی در حین ماموریت

باسلام بنده سال84در مسیر اتوبوس حامل تصادف و بنده ازلحاظ بدنی از سر تا پا مجروح وجرحی شدم وماموریتم برادرم به جای من رفت.
آیا جراحت قبل از بازنشستگی در حین ماموریت اسناد پزشکی که بر اثر تصادف من مجنون اطباقی شده ام که سرم ترومای شدیدی خورده بود وبخاطر این ماجراپزشکی بازنشسته معلول عادی شدم چکار کنم جانبازی بجای معلول عادی بشم باسپاس .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نمیشه ، جانباز به کسی میگن که در جنگ توسط دشمن مجروح شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
ابتدا شکایت خود را به ارگان مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

تصادف در حین ماموریت نیاز به توضیح بیشتری دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً در این موارد غرامت در نظر گرفته می‌شود