مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون 141 فراجا

باسلام وخسته نباشید خدمت شما بزرگوارمحترم
بنده از عوامل انتظامی میباشم در اغتشاشات مهرماه1401 دچارصدمه و آسیب از اعصاب وروان و گوش وریه شدم که باعث شد دربیمارستان اعصاب وروان به مدت 6ماه بستری شوم وفردی که نارنجک به سمت ما پرتاپ کرده بود دستگیرشده وبه زندان رفته که بعدهامتوجه شدیم با سند گذاشتن بیرون آمده است وهمکاران بنده در روزهای اول حادثه مدارک ب ز و صورتجلسه ودیگر مدارک را به نیروانسانی استان ارسال نمودندوکمیسیون استان جوابیه ای درخصوص جانبازی به بنده ندادند و گفتند ناجا باید برای شما تصمیم بگیرد و نیرو انسانی ناجا درجوابیه نامه اعلام نمودند که باید حکم دادگاه باشد تا در ناجا برای شما تصمیم گیری کرد...درحال حاضرپزشکی قانونی 7ماه طول درمان داده که مجددا به پزشکی قانونی مراجعه کردم که مجددا 6ماه دیگر طول درمان دادند...چطور باید حکم دادگاه را بگیرم که قاضی میگوید تا طول درمان داری حکمی صادر نمیشوداز طرفی با طول زمانی که میگذرد ناجا میتواند بعلت طول کشیدن پرونده بنده را جانباز نکند...اعصاب وروان ناجا هم طی شورای عالی ناجا بنده را بعلت اعصاب وروان بازنشسته کرده است..ممنون تشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون برای صدور حکم توسط دادگاه باید ابتدا طول درمان زیاندیده تمام گردد و پزشکی قانونی نظر خود را اعلام نماید و سپس دادگاه حکم صادر نماید

و دادگاه نمیتواند در مورد جانبازی شما رای صادر نماید

و برای احراز جانبازی پرونده باید در کمیسیون ماده 141 بررسی گردد
و