مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

با سلام من حدود 5 ماه پیش حین ماموریت 110 ماشین شخصی از پشت به من زده و از ناحیه پای راست و عضله دچار مصدومیت شدید و شکستگی شدمو چهار ماه بیمارستان بودم حال کمیسیون برایم معلول خدمتی زده حال مگر نباید کمیسیون در زمان سلامت من برگزار شود دوم مگر نباید من را جانباز تلقی کنند ممنون اگر بصورت مشروح راهنمایم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً اگر در حین خدمت صدمه به شما وارد گردد مثل تصادف یا آسیب دیدگی در این وضعیت معلول در حین خدمت معرفی خواهید شدنه جانباز

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جانبازی شامل شما نمیشود شما معلول حین خدمت میشوید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شامل شما احتمالا نشود اما باز از ارگان مربوطه سوال بفرمایید.