مشاوره حقوقی رایگان - اجاره

با سلام
بنده یک آپارتمان به همراه همسرم خریدیم که 4 دونگ ان به نام بنده و 2 دونگ ان به نام‌ خانمم می باشد حدود 3 سال است که با هم مشکل داریم و جدا زندگی میکنیم ولی قرار بر این بود که خانه را اجاره ندهیم ولی تازه متوجه شدم که 2سال است که خانه را بدون حضور من و بدون امضای من و توسط یک بنگاه اجاره میداده. بنده الان میخواهم طلب سهم اجاره خودم را از این 2سال بکنم ولی اجاره نامه ای ندارم به نظرتون باید اول از بنگاه املاک متخلف به اتحادیه املاک شکایت کنم یا باید در دادگاه شکایت کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان اجاره مال غیر از همسرتون شکایت کنید.
در خصوص تخلف املاک از طریق اتحادیه املاک پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما شکایت را داشته باشید و دادگاه استعلام میکند از مسکن

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق اتحادیه موضوع را پیگیری و سپس می تواند دادخواست مطالبه اجاره این چندین سال آن را از همسر خود مطالبه نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه اجرت المثل این ایام را به واسطه اجاره و معامله مال غیر مطالبه کنید با احتساب کلیه خسارات دادرسی. از املاکی هم از طریق اتحادیه شکایت کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه اجرت المثل این ایام را به واسطه اجاره و معامله مال غیر مطالبه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق اتحادیه موضوع را پیگیری و سپس می تواند دادخواست مطالبه اجاره دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه اجرت المثل این ایام را به واسطه اجاره و معامله مال غیر مطالبه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست خلع ید و مطالبه اجور معوقه علیه متصرف بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید