مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از شرکت سهامی خاص

سلام من در یک شرکت سهامی خاص ب اتفاق یک شریک دیگر مالک 50 درصد و شخص دیگری هم شخصا مالک 50 درصد میباشد کلا اعضای شرکت 3 نفر هستیم که هر 3نفر عضو هییت مدیره میباشیم و اسناد شرکت با امضای من ( مدیرعامل با 35 درصد و شخص مالک 50 درصد و مهر شرکت که نزد ایشان است معتبر میباشد) لذا شخص مذکور مدت چند سالی است که با توجه ب دعوت نامه و تلفن جواب نداده و در جلسات هیئت مدیره شرکت نکرده و از انجایی که از شرکت توسط یکی از اقوام ایشان کلاهبرداری شده ایشان حاضر ب همکاری برای شکایت با هیئت مدیره نمیباشد ( سوال ) از چه راهی شرکت میتواند برای احقاق حق خود بدون امضای ایشان از دست کلاهبردار شکایت نماید راهنمایی بفرمایید توضیح اینکه در اساسنامه تفویض اختیاری مدیر عامل داده نشده است متشکرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به عنوانیکی از سهامداران از طریق دادگاه

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

از جمع هیات مدیره سه نفره وقتی 2 نفر نفر امضاء کنند نصف ب علاوه 1 درصد آرا را دارند دیگه میتونن اقدام کنن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدیر عامل می تواند به نمایندگی از شرکت شکایت کند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شما به همراه یک نفر دیگر اعضای هیئت مدیره میتونید شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اساسنامه شرکت باید توجه نمود اگر طرح دعوی یکی از وظایف هیئت مدیره باشد و آن را به مدیرعامل تفویض ننموده باشند نسبت به طرح دعوی باید توامان. اقدام نمایند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به همراه یک نفر دیگر اعضا هیئت مدیره میتوانید شکایت کنید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام سوال بسیار جالبی است ، راه حل عملی این است که از طریق درج آگهی در روزنامه ، سهامداران را برای مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده دعوت کنید و موضوع جلسه را هم تعیین اعضای هیات مدیره و تعیین سمت ایشان درج کنید . با توجه به درج آگهی ، مدیر عامل احتمالا از تاریخ تشکیل جلسه مطلع نخواهند شد و بنابراین در مجمع حضور نخواهند یافت سپس با توجه به عدم حضور ایشان ، خودتان یا عضو دیگر هیات مدیره را به عنوان مدیرعامل تعیین کنید و سپس صورتجلسه را برای ثبت به اداره ثبت شرکتها دهید با این راهکار ، مدیرعامل را عوض کرده اید . موفق باشید برای کسب اطلاعات بیشتر با اینجانب تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در اساسنامه پیش بینی شده باشد شما همراه با عضو دیگر هیات مدیره میتوانید شکایت خود را مطرح نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به عنوان مسئول اجرایی شرکت می تواند اقامه دعوی نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام یک پنجم از سهامداران هم قانونا می توانند طرح شکایت و دعوا کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مدیر عامل می تواند به نمایندگی از شرکت شکایت کند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مدیر عامل می تواند به نمایندگی از شرکت شکایت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما به همراه یک نفر دیگر اعضای هیئت مدیره میتونید شکایت کنید