مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره

باسلام بنده ساکن یکی از روستاهای شهرستان اسلام آباد غرب میباشم روستایی که طرح هادیش اجرا شده. متاسفانه یک واحد مرغداری گوشتی سنتی غیرمجاز در داخل بافت روستا فعالیت دارد که بوی تعفنش زندگی را برای ما دشوار کرده و بارهای بار به محیط زیست جهاد کشاورزی دامپزشکی و بهداشت شهرستان شکایت کردم و همه ارگانهای مذکور بر غیرقانونی بودن واحد تاکید دارند ولی در عمل بجز چندمورد تذکر شفاهی و کتبی هیچ اقدام عملی انجام نمیدن و مرغداری همچنان فعال میباشد دیگه واقعا کلافه شدم نمیدانم چکارکنم وبه کجا مراجعه کنم مرغداری باخانه بنده 10مترفاصله دارد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکایت کیفری تهدید علیه بهداشت عمومی مطرح نمایید و حتما نتیجه خواهید گرفت